Om Oss

Nutid

Nicklas Svensson äger och driver Nöjds Konditori AB sedan år 2003. Han tog då över företaget efter konditormästare Rune Nöjd. När Nicklas tog över företaget hade han arbetat i över 15 år på Nöjds Konditori AB. Sammanlagt har Nicklas en arbetslivserfarenhet som bagare/konditor på lite drygt 20 år och har samlat på sig massvis med kunskap och visioner inför framtiden.

Från nu till då….

2012 i december öppnade vi en ny butik och servering i Högsbo/Sisjön i samma hus som Frej Jonsson. Här vill vi skapa en naturlig mötesplats för alla som arbetar (och bor) i området. Här erbjuds hela vårt sortiment och speciellt stort fokus på frukost och luncher.

2010 var det dags för 50-års jubileum och i samband med det så öppnade Nöjds Konditori en butik och servering på Stora Badhusgatan i Göteborg. Serveringen på Badhusgatan är modernt inredd och har många återkommande frukost- och lunchgäster. Samma år började vi också producera vår egentillverkade och mycket populära italienska glass.

2003 tog Nicklas över verksamheten.

2001 utökade Rune Nöjd företaget då han öppnade en Smörgåsbutik i fastigheten bredvid vår brödbutik i Kungssten, på Långedragsvägen 24. Ett bra komplement med en servering till butiken.

1977 fick Nöjds Konditori möjligheten att ta över dåvarande Steneröds Konditori och matservering på Brunnsbotorget och i samband med det köpet flyttades tillverkningen av bröd och bakverk till Brunnsbo, där vi fortfarande idag har vår produktion.

1960 öppnade dåvarande konditormästaren Rune Nöjd, Nöjds Konditori i Kungsten på Långedragsvägen 22 – där vi än idag driver en brödbutik. När Rune öppnade var bageriet, konditoriet och butiken i samma lokaler i Kungssten.