Jobba hos oss

Vi håller alltid ögonen öppna för duktig och kompetent personal.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för att passa in i vårt glada och kunniga gäng medarbetare!

Nedan ser du vilka olika tjänster vi har hos oss. Är du intresserad, så skicka ditt CV med dina tidigare utbildningar/erfarenheter samt ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, varför du passar in med att arbeta hos oss och vad du tror att du kan tillföra vår verksamhet.

Maila din ansökan till: jobb@nojdskonditori.se

Märk din ansökan i e-postens ämnesfält med vilken typ av tjänst du är intresserad av.

Dessa tjänster finns hos Nöjds Konditori:

 

Just nu söker vi ett butiksbiträde på heltid

Nedan ser du mer detaljerat vad för kvalifikationer och egenskaper vi söker till denna tjänst:

Om tjänsten: Vi söker dig som brinner för försäljning och service och som dagligen vill ta hand om våra kunder på bästa sätt. Tjänsten gäller heltid i vår butik i Brunnsbo på Hisingen. 
Arbetsuppgifterna består av försäljning och servering av våra varor, att ta emot beställningar per telefon, kassahantering samt att kontinuerligt hålla rent och snyggt i butik, servering och övriga utrymmen. 

Egenskaper: Den vi vill anställa ska ha ett brinnande intresse och fallenhet för service och försäljning. Du ska vara stresstålig, noggrann, flexibel och pålitlig. Vi lägger stor vikt vid att våra produkter presenteras på ett snyggt och säljande sätt i diskar och montrar, därför är det viktigt att du även har ett öga för detaljer. 

Kvalifikationer: Vi vill att du som söker har minst 2 års erfarenhet av försäljning och service, meriterande är om du tidigare har arbetat på konditori eller kafé. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du ska ha fyllt 18 år och ha avslutat dina gymnasiestudier. 

Tjänsten söker du genom att maila jobb@nojdskonditori.se
Märk ansökan "butiksbiträde heltid" och bifoga ditt CV och personligt brev där du berättar lite om dig själv, dina erfarenheter samt varför du tror att du skulle passa in hos oss på Nöjds. 

Varmt välkommen med din ansökan!