Jobba hos oss

Vi håller alltid ögonen öppna för duktig och kompetent personal.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för att passa in i vårt glada och kunniga gäng medarbetare!

Nedan ser du vilka olika tjänster vi har hos oss. Är du intresserad, så skicka ditt CV med dina tidigare utbildningar/erfarenheter samt ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, varför du passar in med att arbeta hos oss och vad du tror att du kan tillföra vår verksamhet.

Maila din ansökan till: jobb@nojdskonditori.se

Märk din ansökan i e-postens ämnesfält med vilken typ av tjänst du är intresserad av.

Dessa tjänster finns hos Nöjds Konditori:

 

Just nu söker vi en kallskänka för heltidstjänst 

Om tjänsten: I arbetet ingår beredning av smörgåsar, sallader, smörgåstårtor, röror, kallskuret etc, samt enklare matlagning. Man ansvarar även för beställning och upplockning av varor, planering för kommande arbetsvecka och allmänt förekommande sysslor i kallskänk.

Egenskaper: Den vi söker ska ha ett brinnande intresse för mat och för service. Du behöver vara stresstålig, flexibel och ha hög arbetsmoral. Du ska ha möjlighet att börja arbeta tidig morgon.

Kvalifikationer: Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kallskänk eller storkök. Meriterande är om du även har haft en ansvarstjänst inom något av dessa områden. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och rätt inställning till arbetet. 

Vad vi erbjuder: Samtidigt som vårt varumärke står för tradition har vi ett modernt tänk och strävar alltid framåt. Hos oss finns därför alla möjligheter för dig att vara med och påverka utvecklandet av vår produkt och vi uppmuntrar starkt till nya idéer och ett innovativt tankesätt. I vårt härliga team med trevliga och omtänksamma kollegor kommer du att ha möjlighet att blomstra med din kunskap! 

Tjänsten söker du genom att maila jobb@nojdskonditori.se senast den 30/4. Märk ämnesfältet med "Kallskänka heltid", bifoga ditt CV och personligt brev där du berättar om dig själv, dina erfarenheter samt varför du tror att du skulle passa in hos oss på Nöjds. 

Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Just nu söker vi ett butiksbiträde på 75%

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidare-anställning i vår butik i Brunnsbo. Arbetstiden är förlagd till tidig morgon, sen eftermiddag samt helg. 

Vi söker Dig som brinner för försäljning och service och som dagligen vill ta hand om våra kunder på bästa sätt. Arbetsuppgifterna består av försäljning och servering av kaffebröd, tårtor, bakelser, dryck, kondisbitar, smörgåsar och luncher. Du kommer även att ta emot beställningar per telefon och ansvara för att kontinuerligt hålla rent och snyggt i butik, servering och övriga utrymmen. Viss förberedning av smörgåsar och lättare luncher förekommer samt är kassahantering och kassaavslut en del av den dagliga rutinen. Din arbetstid kommer främst att vara förlagd i butiken i Brunnsbo men vi vill att all vår personal skall vara flexibel och hjälpsam för att kunna täcka upp i den butik där det behövs. 

Egenskaper: Viktigt för oss är att Du har ett brinnande intresse och fallenhet för service och försäljning. Du behöver vara stresstålig, noggrann, flexibel och pålitlig. Vi lägger stor vikt vid att våra produkter presenteras på ett snyggt och säljande sätt på diskar och i montrar så viktigt är att Du även har ett öga för detaljer. I mötet med kunden vill vi att Du är utåtriktad, hjälpsam och alltid har ett leende nära tillhands. 

Kvalifikationer: Du som söker ska ha minst två års erfarenhet av försäljning och service. Meriterande är också om Du tidigare har arbetat på konditori eller kafé. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter arbetsmoral, samarbetsförmåga och flexibilitet. Du ska ha fyllt 18 år och ha avslutat dina gymnasiestudier. 

Vad vi erbjuder: Hos oss får Du en arbetsplats med härligt klimat, trevliga och omtänksamma kollegor och ett gott team. Vi har våra produktionslokaler i Brunnsbo, här arbetar man nära all personal i konditori, bageri och kallskänk och får verkligen vara med där allt händer. Vi känner stor yrkesstolthet över vår fina produkt och anser att vi har världens roligaste jobb! 

Tjänsten söker Du genom att maila Anna på jobb@nojdskonditori.se
Märk ämnesfältet med "butiksbiträde Brunnsbo" och bifoga Ditt CV samt personligt brev där Du berättar lite mer om Dig själv, Dina erfarenheter och varför Du tror att Du skulle passa in hos oss på Nöjds. 

Varmt välkommen med din ansökan!