Jobba hos oss

Vi håller alltid ögonen öppna för duktig och kompetent personal.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för att passa in i vårt glada och kunniga gäng medarbetare!

Nedan ser du vilka olika tjänster vi har hos oss. Är du intresserad, så skicka ditt CV med dina tidigare utbildningar/erfarenheter samt ett personligt brev där du berättar mer om dig själv, varför du passar in med att arbeta hos oss och vad du tror att du kan tillföra vår verksamhet.

Maila din ansökan till: jobb@nojdskonditori.se

Märk din ansökan i e-postens ämnesfält med vilken typ av tjänst du är intresserad av.

Dessa tjänster finns hos Nöjds Konditori:

 

Just nu söker vi butiksbiträde - extra 

Om tjänsten: Vi söker dig som brinner för försäljning och service och som vill ta hand om våra kunder på bästa sätt. Vår extrapersonal ska ha kunskap om samtliga våra butiker för att kunna täcka upp där behovet finns. 
Arbetsuppgifterna består av försäljning och servering av våra varor såsom tårtor, bakelser, kaffebröd, smörgåsar, luncher etc, att ta emot beställningar per telefon, kassahantering och kassaavslut samt att kontinuerligt hålla rent och snyggt i vår butik, servering och övriga utrymmen. 

Egenskaper: Du ska ha ett brinnande intresse och fallenhet för service och försäljning. Du behöver vara stresstålig, noggrann, flexibel och pålitlig. Vi lägger stor vikt vid att våra produkter presenteras på ett tilltalande sätt i diskar och montrar så viktigt är även att du har ett öga för detaljer. En positiv personlighet och attityd mot våra kunder både över disk och per telefon ser vi som en självklarhet. 

Kvalifikationer: Vi vill att du som söker har minst 1 års erfarenhet av service och/eller försäljning, meriterande är om du också har jobbat på konditori eller kafé. 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och hög arbetsmoral. Du ska ha fyllt 18 år och ha avslutat dina gymnasiestudier. 

Vad vi erbjuder: Hos oss har du en arbetsplats med härligt klimat, trevliga och omtänksamma kollegor och ett gott team. Vi känner stor yrkesstolthet över vår fina produkt och anser att vi har världens roligaste jobb! 

Tjänsten söker du genom att maila jobb@nojdskonditori.se 
Märk ämnesfältet med "butiksbiträde extra" och bifoga ditt CV och personligt brev där du berättar lite mer om dig själv, dina erfarenheter samt varför du tror att du skulle passa in hos oss på Nöjds. 

Varmt välkommen med din ansökan!