Om Oss

Nutid

Nicklas Svensson, äger och driver Nöjds Konditori AB sedan år 2003. Han tog då över företaget efter konditormästare Rune Nöjd. När Nicklas tog över företaget hade han arbetat i över 15 år på Nöjds Konditori AB. Sammanlagt har Nicklas en arbetslivserfarenhet som bagare/konditor på lite drygt 20 år och har samlat på sig massvis med kunskap och visioner inför framtiden.

Från nu till då….

2012 i december öppnade vi en ny butik och servering i Högsbo/Sisjön i samma hus som Frej Jonson. I Högsbo/Sisjön vill vi skapa en naturlig mötesplats för alla som arbetar (och bor) i området. Här erbjuds hela vårt sortiment och speciellt stort fokus på frukost och luncher.

2010 var det dags för 50-års jubileum och i samband med det så öppnade Nöjds Konditori en butik och servering på Stora Badhusgatan i Göteborg. Serveringen på Badhusgatan är modernt inredd och har många återkommande frukost och lunchgäster. Samma år började vi också producera vår egentillverkade och mycket populära italienska glass.

2003 tog Nicklas över verksamheten.

2001 utökade Rune Nöjd företaget då han öppnade en Smörgåsbutik i fastigheten bredvid vår brödbutik i Kungsten, på Långedragsvägen 24. Ett bra komplement med en servering till butiken.

1977 fick Nöjds Konditori möjligheten att ta över dåvarande Steneröds Konditori och matservering på Brunnsbotorget och i samband med det köpet flyttades tillverkningen av bröd och bakverk till Brunnsbo, där vi fortfarande idag har vår produktion.

1960 öppnade dåvarande konditormästaren Rune Nöjd, Nöjds Konditori i Kungsten på Långedragsvägen 22 – där vi fortfarande idag driver en brödbutik. När Rune öppnade var bageriet, konditoriet och butiken i samma lokaler i Kungsten.